Dissabte es va donar el tret de sortida a l'Open TACTIC 2011 (fins la temporada passada Caixa de Girona) a la localitat gironina de Sant Gregori, on Ismael Ventura de l'equip Bicis Esteve es va adjudicar la primera de les vuit curses que té la competició amb un temps d'1.21:17. El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena va ser l'encarregat d'organitzar la prova que tot i no comptar amb participants de la categoria de promoció va reunir més de 200 corredors.

En un circuit de vuit quilòmetres i molt enfangat després de les pluges d'aquests darrers dies, Ismael Ventura es va imposar per davant de Jordi Camps i Alejandro Gómez, segon i tercer respectivament, per situar-se així i de forma provisional líder de l'Open TACTIC. En la categoria de veterans-40, el vencedor va ser Pere ?Sánchez (Transports Porqueres) amb un registre d'1.12:33. En la modalitat de Màster-30, es va imposar Jordi Arteman (Serinyà-Càrniques Juià) que va arribar a la línia de meta després d'1.38:21. En Júniors, el primer classificat va ser Joan Calderon (Bici Aventura) amb un temps d'1.43:41. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Rosa Maria Riera de l'equip Cosmopolitan amb una marca d'1.35:19. En cadets, el primer lloc va ser per Oriol Ruiz (Fornells de la Selva) amb 1.19:12. Finalment en la categoria d'Infantil, la guanyadora va ser Laia Flores.