Un conductor d'autobús de l'Empresa Municipal de Transports de València, de 60 anys, ha estat detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial després que suposadament es masturbés mentre conduïa l'autobús, han informat font policials.

L'Empresa Municipal de Transport (EMT) ha confirmat que va rebre un requeriment policial per a la identificació d'un dels seus treballadors però sense conèixer "més informació" sobre els motius de la petició, motiu pel qual va iniciar una investigació interna per conèixer els fets.

L'home, sense antecedents, va quedar en llibertat, amb l'advertiment que haurà de comparèixer en el jutjat quan sigui requerit.

A finals del mes de maig una jove usuària d'un autobús de l'empresa municipal va interposar una denúncia contra el conductor. Segons el relat policial, la jove es va asseure en un seient a la dreta del conductor i va veure com aquest la mirava a través del mirall, es feia fregaments amb la mà a l'entrecuix, fins que en un moment determinat va arribar mostrar-li el penis.

Davant l'actitud del conductor, segons revela el diari Las Provincias, la noia va baixar quan va poder del bus i va anar a denunciar-ho a la Policia. Les investigacions van portar a la identificació de l'home que finalment va ser detingut aquest dimecres, segons fonts policials, per un delicte contra la seguretat del tràfic.