Agents de la Guàrdia Civil han arrestat a la localitat d'Águilas (Múrcia) un home de 45 anys acusat d'abusar sexualment de la seva pròpia filla, una adolescent de només 15 anys, van indicar fonts properes a la investigació.

El cas va començar com una desaparició. La de la pròpia menor. La seva família va denunciar que l'adolescent havia marxat de casa en el que semblava una desaparició voluntària. La jove va ser localitzada dos dies més tard, i quan els investigadors van parlar amb ella van començar a sosptiar.

Especialistes en victimologia, experts a tractar amb menors d'edat, es van adonar que, per les paraules i les accions de la jove, aquesta presentava símptomes d'haver estat víctima d'algun tipus de violència sexual.

La pròpia jove, després de parlar amb els investigadors, va acabar relatant que l'home que la sotmetia era el seu pare. I no havia estat només una vegada. Tal com va descriure la víctima, els abusos s'haurien repetit en diferents ocasions.

Després de prendre declaració a l'entorn de la víctima, els investigadors van procedir a la detenció del pare de l'adolescent, un home de 45 anys i origen equatorià resident a Águilas.