Poc després de les deu menys vint de la nit, en un habitatge de la barriada de Santa Bàrbara, prop al centre de salut del municipi murcià de la Unión. Sanitaris aconseguien en principi reanimar un menor de 12 anys d'edat a què la seva família havia trobat penjat dins el dúplex on residia amb ells.

Després de provar de reviure'l, el petit va ser portat en ambulància a l'hospital Santa Llúcia de Cartagena. No obstant això, finalment va morir allà, confirmen fonts pròximes al cas.

La Guàrdia Civil investiga ara les circumstàncies que envolten el succés i pren declaració a l'entorn del nen, per intentar aclarir què va passar.

El cos va ser portat a l'Institut de Medicina Legal, per practicar-li l'autòpsia.

L'alcalde de La Unión, Pedro López, va parlar del xoc i la "sorpresa" que ha causat al poble que ha passat, donada la curta edat del mort.

El regidor va dir que no coneixia a la família, ja que vivia en una barriada "que abans era molt familiar i ens coneixíem tots, però ara és de persones més hermètiques, d'immigració magribina". Va confirmar que el menor mort pertanyia a una família amb més germans.

López ha destacat que la Policia Local va intervenir des del principi en el succés, però que ja s'ha fet càrrec la Guàrdia Civil.