'El Chicle' es queda encara més sol. L'autor confés de la mort de Diana Quer ha perdut la confiança del fins ara el seu advocat, José Ramón Serra, que aquest migdia li ha comunicat que renuncia a la seva defensa. A la seva sortida de la presó d'A Lama, en la qual José Enrique Abuín va ingressar aquesta setmana, ho va confirmar davant els mitjans: "Per poder exercir la defensa d'un assumpte penal cal creure total i honestament el que es fa, amb passió, i jo no puc".

Serra es va reunir amb el seu client durant tot just mitja hora. Sense voler revelar detalls d'una "conversa privada", sí li va comunicar que renunciava a continuar amb la seva defensa. La "circumstància" que ha portat a prendre aquesta decisió és una pèrdua de confiança en el seu client.

Una cosa que estaria vinculat directament amb el fet que en tots els diàlegs anteriors el client hauria mantingut la versió d'un atropellament accidental de Diana Quer. L'informe preliminar de l'autòpsia va descartar l'atropellament com a causa de la mort, confirmant que va ser l'estrangulament.

"Una vegada que vam deixar la defensa, hi haurà un munt de companys que s'oferiran a exercir la defensa", ha vaticinat Serra. Sobre aquesta última trobada amb 'El Chicle' únicament ha detallat a més grans que el va veure "tranquil", tant a la presó de Teixeiro com en la d'A Lama.