El jutge del cas de la presumpta violació grupal dels Sanfermines 2016 ha admès com a prova un informe pagat pels acusats d'un despatx de detectius privats sobre la vida de la jove denunciant.

El contingut d'aquest informe no ha transcendit, però podria tenir com a objecte qüestionar els suposats danys morals causats a la presumpta víctima, una qüestió que ha aixecat polèmica.

La jove madrilenya va testificar aquest dimarts prop de quatre hores davant la Secció Segona de l'Audiència de Navarra sense que se li mostressin els vídeos que van gravar els acusats.

La noia va prestar declaració davant la sala sense cap contacte amb els cinc imputats, coneguts com 'La Manada', ja que la sala va decidir mantenir-los en una estada separada.

Els agents de la Policia Municipal de Pamplona que van ser els primers a atendre la víctima de la suposada violació declaren aquest dimecres per aquests fets.

La Secció Segona de l'Audiència de Navarra ha reprès cap a les deu hores la tercera sessió del judici, que va arrencar dilluns. Aquest dimecres declaren quatre policies municipals que van ser els primers que van respondre a la crida d'avís i van atendre en primer lloc a la jove denunciant.

Així mateix, estan citats tres policies forals que van assistir al procés d'identificació dels cinc acusats. Els agents estan citats a declarar fins a les 13 hores cada 30 minuts.

A la sessió hi són presents novament els cinc acusats, que, com en els dies previs, han estat conduïts des de la presó en furgó policial fins al Palau de Justícia.