L'Ajuntament de la Laguna ha prohibit acudir amb dinosaures a la Mesa Mota. O almenys així apareix en dos cartells oficials del Consistori de marjal col·locats en els accessos a la zona recreativa d'aquesta muntanya.

El cartell recull les normes d'ús de les zones recreatives d'aquest paratge d'Anaga. "Fes servir només la llenya que necessites", en referència a les barbacoes, "menors a cura dels adults que els acompanyen", "no malbaratis l'aigua perquè és un bé escàs", "el foc, només en els fogons" .. .

L'error o broma de l'autor que va fer el cartell apareix a la part referida als gossos. A més hi ha dos errors, no un. "Els gossos aniran lligats", es llegeix en el cartell oficial. A la part alta apareix amb un cercle verd un gos amb corretja, senyal que és corecte. Però al costat apareix en el fons d'un cercle amb senyal de prohibit el dibuix d'un dinosaure, com apareix a la foto que acompanya aquesta notícia d'un d'aquests cartells.

El segon error seria quan posa "No APP". Hi hauria d'haver posat "NO PPP", ja que és una referència als gossos potencialment perillosos.

Fonts de l'Ajuntament han aclarit que aquest cartell ve de l'etapa en què Javier Abreu era responsable d'aquest àrea i que sospiten que va poder ser una broma de la persona que ho va fer. És l'única explicació que troben al curiós error, que tractarà de ser esmenat.

Aquestes mateixes fonts han precisat que són dos els cartells detectats amb aquests errors en els accessos a la zona recreativa de Taula Mota, molt freqüentada els caps de setmana per famílies de Tenerife per fer barbacoes o simplement gaudir d'immillorables vistes de la Laguna. El cartell el va fer la Regidoria de Medi Ambient.