Més de 4.000 neonazis en un festival de rock a Alemanya

Un miler de policies han vigilat la trobada

16.07.2017 | 13:27
Més de 4.000 neonazis en un festival de rock a Alemanya

Uns 4.500 neonazis han assistit aquest dissabte a un concert de rock en la localitat de Themar, Turingia, en el centre d'Alemanya, malgrat l'oposició majoritària expressada pels veïns del poble, que sumen unes 3.000 persones.

El festival Rock Contra la Dominació Estrangera s'ha desenvolupat de forma pacífica enmig d'un fort desplegament policial, ha explicat un portaveu de la Policia, Patrick Martin, en declaracions a l'agència de notícies DPA.

En el dispositiu participen aproximadament un miler de policies de Turingia i altres regions per evitar enfrontaments entre els participants en el festival i els centenars de manifestants antifeixistes concentrats a la població.

Els participants en el concert, molts d'ells amb samarretes amb la llegenda 'A l'assalt de Themar', van ser registrats en els accessos i es van registrar deu incidents per exhibició de "símbols d'organitzacions inconstitucionals" possiblement nazis, abús de drogues il·legals i insults, tots ells sota la influència de l'alcohol.

El festival va reunir uns 4.000 neonazis | Foto: Reuters
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema