La Guàrdia Civil investiga en Huéscar (Granada) la mort d'una dona de 66 anys a mans suposadament del seu marit, un home de 71 anys que s'ha penjat després de cometre el crim amb un destral, han informat fonts de l'institut armat. La troballa dels dos cadàvers ha tingut lloc sobre les 9.00 hores d'avui al domicili conjugal, quan una filla del matrimoni va acudir a l'habitatge i va trobar tots dos morts.

Els primers indicis apunten al fet que l'home va matar a la seva dona amb un destral i després es va suïcidar penjant-se, segons la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per esclarir els fets. A la Guàrdia Civil no li consten denúncies prèvies per maltractament entre la parella, com tampoc figuren en els jutjats de Huéscar ni en el Centre municipal d'atenció a la dona, segons ha indicat l'alcalde de Huéscar, José García Giralte.

Es tractava d'un matrimoni amb dos fills majors d'edat que vivien independitzats. La parella era coneguda al poble perquè van regentar durant molts anys una carnisseria i una fàbrica d'elaboració d'embotits. El crim ha "commocionat" als veïns d'aquest municipi d'una mica menys de 8.000 habitants situat a la zona nord de la província de Granada, segons l'alcalde, que diu que era habitual veure a la parella passejar pel poble.

"Els veïns tampoc coneixien que hi hagués desavinences entre el matrimoni", que s'havia jubilat fa pocs anys.