Una jove grava un individu que es masturbaba davant d'ella en un bus a Palma

Recrimina la seva acció a l'assetjador, penja el vídeo a Facebook i el denuncia a la Policia

10.07.2017 | 21:12

Una jove de 21 anys veïna de Palma va gravar amb el seu telèfon mòbil un individu que es va asseure al costat d'ella en un autobús i va començar a masturbar-se. La jove va penjar el vídeo a Facebook recriminant-li la seva acció i ahir va presentar una denúncia a la Policia.

L'incident va passar diumenge a les set del matí, en un autobús de la línia 10, que cobreix la ruta de Palma a Son Cladera, a Mallorca. "A l'autobús hi anàvem només quatre persones. Jo em vaig asseure sola en la part de darrere, i ell es va col·locar al meu costat malgrat que estaven tots els llocs lliures. Llavors em va dir: 'Mira'. I em vaig adonar que s'havia s'havia tret el penis i s'estava masturbant".

Probablement la reacció de la noia no va ser la que l'acosador s'esperava. La jove va agafar el seu telèfon mòbil i el va gravar, al mateix temps que li recriminava en veu alta el que estava fent. Després va penjar el vídeo en Facebook, i ahir es disposava a posar una denúncia davant la Policia. "Espero que hi pensi bé abans de tornar a fer una cosa semblant", conclou la jove.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema