Una jove de 21 anys veïna de Palma va gravar amb el seu telèfon mòbil un individu que es va asseure al costat d'ella en un autobús i va començar a masturbar-se. La jove va penjar el vídeo a Facebook recriminant-li la seva acció i ahir va presentar una denúncia a la Policia.

L'incident va passar diumenge a les set del matí, en un autobús de la línia 10, que cobreix la ruta de Palma a Son Cladera, a Mallorca. "A l'autobús hi anàvem només quatre persones. Jo em vaig asseure sola en la part de darrere, i ell es va col·locar al meu costat malgrat que estaven tots els llocs lliures. Llavors em va dir: 'Mira'. I em vaig adonar que s'havia s'havia tret el penis i s'estava masturbant".

Probablement la reacció de la noia no va ser la que l'acosador s'esperava. La jove va agafar el seu telèfon mòbil i el va gravar, al mateix temps que li recriminava en veu alta el que estava fent. Després va penjar el vídeo en Facebook, i ahir es disposava a posar una denúncia davant la Policia. "Espero que hi pensi bé abans de tornar a fer una cosa semblant", conclou la jove.