Un agent de policia ha disparat avui a un home que havia intentat agredir-lo a l'esplanada de davant de la catedral de Notre Dame de París, segons han informat a Efe fonts de seguretat.

La prefectura de policia ha demanat a la població a través de Twitter evitar aquest lloc, ja que hi ha "una intervenció en curs".

Les fonts han explicat a Efe que "a priori" els policies que han sigut objectiu de l'atac de l'home han resultat il·lesos, tot i que l'agressor "sí està ferit", sense especificar el seu estat.

Segons el canal d'informació "BFMTV", l'agressor ha intentat atacar als agents que s'encarreguen de la seguretat a la plaça de la catedral parisenca, un dels llocs més concorreguts pels turistes a la capital francesa, armat amb un martell, després d'haver amenaçat a altres persones.

Un periodista d'Efe al lloc dels fets ha pogut comprovar que les forces policials han desplegat un ampli perímetre de seguretat al voltant de l'esplanada de Notre Dame i dels carrers veïns, en ple centre de París.

Des del cordó policial es poden apreciar desenes de vehicles de les forces d'intervenció ràpida de la policia gala.