Quatre euros i unes "xuxes". Aquest va ser el botí que es van emportar tres nenes després d'assaltar a quatre menors a punta navalla a Coia. El robatori amb intimidació va passar cap a les 16 hores d'ahir als voltants d'un hipermercat a l'Avinguda Castelao. Quatre nens van alertar una patrulla de la Policia Local que, moments abans, havien estat assaltats per altres menors, una de les quals empunyava una arma blanca. Els havien exigit tots els diners que portaven a sobre, quatre euros, i unes gominoles.

Gràcies a les descripcions que van facilitar, els agents van poder localitzar les assaltants en una zona enjardinada pròxima a l'àrea comercial. Les menors van tractar de fugir corrent cap al supermercat, on finalment van ser interceptades. Les nenes resideixen en un Centre d'Atenció a Menors de la Xunta, on van quedar sota custòdia dels responsables del centre.

La policia va identificar a les nenes, va obrir diligències per robatori amb intimidació i li va retirar la navalla a una d'elles per entregar-la a l'autoritat judicial.