Quatre persones han mort aquest dissabte en l'incendi d'un edifici d'habitatges al barri bilbaí de Zorroza, han informat fonts del Departament basc de Seguretat. Els quatre morts són dos adults, un nadó i un adolescent. Hi ha altres set ferits que han estat evacuats amb pronòstic greu als hospitals biscaïns de Cruces, Basurto i San Eloy. Entre els greus també hi ha algun menor.

A més, una dotzena de persones més han estat ateses al lloc per cremades i / o inhalació de fum. En total, es calcula que hi ha prop de vint afectats.

El foc s'ha iniciat a dos quarts d'aquest matí per causes que es desconeixen, en un edifici d'unes tres altures, al número 7 del carrer Barinaga. Es tracta d'una casa antiga amb estructura de fusta. Cap a un quart de nou els bombers han aconseguit sufocar les flames.

Es tracta d'una zona d'habitatges antics, on tradicionalment han viscut persones d'ètnia gitana, al costat de emigrants, encara que de moment es desconeixen més dades sobre els morts. L'alcalde de Bilbao, Juan Mari Aburto, es dirigeix ??ara a la zona.