Un menor de dos anys ha mort aquest divendres a la localitat de Cazalegas després d'un accident domèstic. Al petit li ha caigut una televisió al cap.

Així ho ha indicat a Europa Press l'alcalde de la localitat, Francisco Javier Blanco, que ha concretat que els fets han passat cap a les 13.50 hores en un habitatge situat al carrer Talavera de Cazalegas.

"El nen estava amb la seva mare i s'ha tirat la televisió sobre amb tan mala sort que li ha caigut al cap", ha assenyalat el regidor, que ha relatat que el nen ha mort al consultori local, on han intentat reanimar-lo però no han pogut.

Blanco ha apuntat que, tot i que és una família coneguda a Cazalegas, la mare i el menor portaven poc temps vivint al municipi i ha explicat que l'Ajuntament encara durà a terme cap acció, fins a comprovar si el menor estava empadronat.

Des del Servei d'Atenció a Urgències 112 de Castella-la Manxa assenyalen que des del consultori local de Cazalegas els han sol·licitat mitjans després de l'accident. Al lloc dels fets s'ha desplaçat la Guàrdia Civil, la Policia Local, una UVI mòbil i un helicòpter.