La Policia Local de Múrcia ha atès aquest matí a un home de 88 anys que es trobava desorientat a l'avinguda de Joan de Borbó, fins a on havia arribat en el seu propi cotxe des del municipi madrileny de Fuenlabrada , d'on va sortir unes 24 hores abans amb la intenció de comprar vi.

Fonts policials han informat a EFE que l'home, que complirà 89 anys aquest mateix mes, es trobava "molt desorientat" i va relatar als agents que acabava d'arribar a la ciutat, sense tenir clar on es trobava o d'on venia exactament.

L'home va assegurar que havia sortit dilluns, al voltant de les 8:00 hores, del municipi madrileny de Fuenlabrada, on viu amb la seva dona també octogenària, amb la intenció d'anar a comprar vi a Toledo.

Tal com van comprovar els agents, havia realitzat la compra i portava el vi al cotxe, però no va poder determinar on la va fer, ni com va arribar fins a Múrcia.

Després identificar-lo i comprovar que realment el seu domicili habitual es troba a Fuenlabrada, els agents l'han posat en mans dels serveis socials de l'Ajuntament de Múrcia i han contactat amb els seus familiars, que desconeixien que no havia passat la nit a casa.