Uns 120 comensals que celebraven dilluns passat un bateig a Bembibre (Lleó) van abandonar el restaurant sense pagar quan s'anava a servir el pastís, segons ha denunciat el propietari de l'establiment, Antonio Rodríguez.

"El sopar va ser encarregat per uns veïns romanesos i únicament havien donat un senyal de 900 euros", ha afirmat a Efe el propietari de l'hotel-restaurant El Carmen, que ha detallat que tots els comensals van deixar l'establiment alhora.

"Va ser cosa d'un minut i no es va poder fer res per detenir-los perquè era una cosa que ja havien previst i van sortir en estampida", ha agregat.

L'hostaler té totes les dades de l'encàrrec "amb noms i adreces", i ja ha presentat la corresponent denúncia, tot i que no té esperances de cobrar el deute, perquè "encara que siguin localitzats es declararan insolvents".

En total queden per abonar uns 2.000 euros, ha explicat l'hostaler, que ha afegit que en els 35 anys que porta treballant en l'hostaleria mai li havia passat una cosa així.

El menú va consistir en uns entrants seguit d'un plat principal, que en aquest cas va ser de carn, i a més dels vins, en la celebració es van consumir 30 ampolles de diferents begudes alcohòliques, ha detallat.