Les mossegades de gossos amb què va aparèixer el cadàver d'un veí de Santa Marta (Salamanca) el passat diumenge van ser les causants de la mort segons ha determinat l'autòpsia, han informat avui fonts de la investigació.

L'autòpsia determina que van ser les mossegades de diversos gossos els que van causar la mort de l'home de 67 anys, segons publica avui la Gaseta de Salamanca i han confirmat a EFE fonts de la investigació.

L'home va ser trobat mort al costat de cinc gossos de diverses races en un camí del terme municipal de Santa Marta de Tormes i les anàlisis forenses realitzades han confirmat que les mossegades dels gossos van acabar amb la seva vida.

La Guàrdia Civil va detenir ahir al propietari dels gossos després d'haver "trobat indicis" que l'home mort va ser atacat per almenys dos dels gossos localitzats en el lloc, un de raça presa canari i un altre un pitbull mestís.

El propietari dels animals, a qui li consten antecedents penals per tràfic de drogues, està detingut a la Comandància de Salamanca a l'espera de declarar davant el jutge.