Un matrimoni i la seva filla de 12 anys han mort en caure'ls damunt centenars de quilos de roba que emmagatzemaven a la seva casa. El tràgic succés l'ha descobert sobre les 15.00 hores la filla de 18 anys. L'autòpsia determinarà si han mort per aixafament o per asfíxia, encara que tot apunta al fet que l'home es va quedar sense oxigen.

Els fets s'han registrat en un habitatge en ple centre d'Alacant, i la Policia Nacional ha tractat de rescatar-los sense èxit. Pel que sembla, feia hores que havien mort, possiblement des de les 8.00 o les 9.00 hores. L'home tenia 50 anys i la dona 45, tots espanyols d'origen magrebí.

El jutge ha ordenat passades les 18.00 hores l'aixecament dels tres cadàvers, que han estat traslladats per dos furgons fins a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per practicar-los l'autòpsia.

Veïns de l'immoble, situat en el número 141 de l'avinguda d'Alcoi, van manifestar que només coneixien de vista a aquesta família, que pel que sembla es dedicava a la compra i venda de roba, i que emmagatzemava en el seu habitatge d'amb prou feines 60 metres quadrats centenars de caixes de roba i calçat que arribaven fins al sostre. La Policia descarta que la família sofrís algun tipus de Síndrome de Diògenes.