La jove presumptament violada durant les passades festes de Sant Fermí va relatar al jutge i la policia que va patir un autèntic calvari. La noia va explicar que els cinc suposats violadors la van forçar a fer una fel·lació a tots, segons el programa Espejo Público, que ha tingut accés a la declaració.

En el seu testimoni explica que va conèixer a 'La Manada' en un banc i que la volien acompanyar fins al seu vehicle, on tenia pensat dormir. Relata que després d'intentar aconseguir una habitació en un hotel, la van ficar en un portal aprofitant que una dona entrava.

Dins el portal els joves la van obligar a fer una fel·lació a tots ells i després la van penetrar tots sense el seu consentiment. Afirma també que no va poder cridar perquè li van tapar la boca.

Els cinc encausats, que es troben a la presó, estan processats per la suposada violació en grup durant els passats sanfermins d'una jove, el testimoni de la qual l'Audiència Provincial de Navarra entén avalat pel contingut de les gravacions que van fer amb el telèfon.

L'Audiència destaca, en relació amb els indicis de criminalitat existents, el testimoni de la denunciant que, independentment de determinats matisos i detalls, "ha estat coherent, contundent i reiterat en els aspectes essencials", com que va ser introduïda per la força en el portal en què es van desenvolupar els fets.

Allà, "contra la seva voluntat va ser objecte de les agressions sexuals", assenyala el text judicial sobre els fets ocorreguts en la matinada del passat 7 de juliol a Pamplona.

Considera que hi ha dades que corroboren la declaració de la noia, de 18 anys, com el mateix estat en què la denunciant es trobava minuts després dels fets en ser trobada per dues persones.

Aquestes van declarar davant del jutjat d'instrucció que la jove es trobava "nerviosa i plorant asseguda en un banc, estat que concordaria amb la veracitat del seu testimoni, i que, seguidament, apreciarien els agents policials inicialment actuants".