Prensa Ibérica és el grup de comunicació de l'estat que més guardons ha rebut en la divuitena edició dels European Newspaper Award, que distingeix els millors dissenys i les cobertures informatives més innovadores publicades en les edicions impreses dels principals rotatius del vell continent. Tres diaris del grup, La Nueva espanya, Levante i La Provincia, han obtingut un total de vuit guardons en un certamen al qual van concórrer 191/2 de 27 països diferents.

La Nueva Espanya s'ha endut quatre distincions en aquesta edició dels European Newspaper Award en les categories de fotografia, narrativa visual, narrativa alternativa i pàgines especials. El primer guardó distingeix una imatge de Miki López, cap de fotografia del diari. Dos més corresponen a reportatges publicats al suplement dominical del diari, Segle XXI, on va primar l'enfocament innovador en la cobertura periodística i, finalment, el quart guardó distingeix l'espectacular disseny de les pàgines de "El Paraíso", el suplement estiuenc del rotatiu.

Levante-emv també ha estat distingit amb dos guardons en la present edició dels European Newspaper Award. Els premis rebuts per l'edició impresa d'aquest diari de Prensa Ibérica distingeixen una pàgina de cobertura de les eleccions i un espectacular reportatge fotogràfic sobre dansa publicat a la revista "Urban".

La Provincia ha rebut dos guardons. El diari canari ha estat distingit en l'apartat de cobertura electoral per una pàgina d'anàlisi sobre les propostes dels diferents partits relatives a l'acostament amb Àfrica a les eleccions generals del 20 de desembre. A més, en l'apartat destinat a premiar les il·lustracions, el mitjà ha rebut un altre guardó per un treball de Ferran Montecruz al·lusiu a David Cameron i al Brexit.