La recerca de Diana Quer, amb totes les línies d'investigació obertes quan es compliran dos mesos de la seva desaparició, s'amplia també internacionalment. La investigació ha llançat un avís als Estats Units per tractar de trobar a la jove tot i que en els últims dies ha transcendit que els agents centren la seva atenció en un radi de set quilòmetres amb el port de Taragoña com a epicentre.

L'ampliació als Estats Units d'aquesta alerta, dada apuntada per Espejo Público, se suma a les que s'havien realitzat ja durant les primeres setmanes posteriors a la desaparició. Quan es complien 15 dies del succés s'activava una ordre de localització internacional tant a Portugal com a Itàlia.

De forma paral·lela, la investigació també compara dades facilitades per la Policia Local de Rianxo. Els agents han enviat un llistat amb residents amb antecedents Violents o perillosos que puguin servir d'ajuda per estudiar la hipòtesi defensada per alguns testimonis, la que Diana Quer va arribar al port de Taragoña en un cotxe en el qual anirien almenys dos homes i que allí va pujar a un altre en què un home "amb mala pinta" portava esperant una hora.