El cas Diana Quer està rebent testimonis que apunten que la jove madrilenya va sortir de Pobra do Caramiñal acompanyada per diverses persones en direcció al port de Taragoña, a Rianxo. També s'ha apuntat que en aquesta última ubicació, just on es perd el senyal del seu mòbil, l'estaria esperant un home, que alguns testimonis han descrit "amb mala pinta".

La investigació suma aquests testimonis quan ja s'han complert 57 dies de la desaparició de Diana Quer el 22 d'agost. Els nous testimonis, segons s'ha apuntat a Espejo Público, aporten dades inèdites fins ara i involucren tres persones més al port de Taragoña.

Diana Quer hauria arribat allà al voltant de les tres de la matinada. Ho hauria fet a bord d'un vehicle en què, a més del conductor, hi havia altres dos individus. Allà l'esperava un quart home, al qual els testimonis defineixen com algú "de mala pinta". Aquest últim portaria esperant una hora segons van concretar els testimonis segons han informat diversos mitjans.

Segons aquestes informacions, Diana Quer va baixar del primer cotxe i per la seva pròpia voluntat va pujar en el segon. Segons els testimonis que aporten aquesta versió, res indicaria que la jove estigués actuant d'obligada o forçada.

Aquestes dades reforcen la tesi de Rianxo com a zona zero de la investigació del cas. Els agents centren la recerca de pistes en un radi de set quilòmetres a partir del port, una zona freqüentada a les nits per parelles que busquen intimitat. Les antenes de telefonia situen el terminal de la jove en aquest entorn fins aproximadament les quatre del matí, més d'una hora després que hagués deixat Pobra do Caramiñal.