Diana Quer va estar en el mateix lloc més d'una hora abans que el senyal del seu mòbil s'esvaís. La dada reforça la hipòtesi amb la qual s'està treballant en els últims dies, la que la jove madrilenya va estar en alguna casa propera al port de Taragoña i que la seva desaparició estaria relacionada amb fets succeïts sota un sostre. L'absència de dades sobre el seu parador es perllonga ja 45 dies.

Els integrants de la investigació estan pentinant la zona a la recerca d'indicis que donin força a aquesta línia d'indagacions. Així, després que s'hagi realitzat una recerca per terra i mar sense resultats concloents, la recerca de pistes se centra ara en alguna casa d'aquesta zona del municipi de Rianxo pròxima a Taragoña. És aquí on els repetidors de telefonia situen la darrera posició del mòbil de Diana Quer.

Les dades conegudes en les últimes hores situen el terminal de Diana Quer en aquesta mateixa zona durant més d'una hora. Tot després que deixés Pobra do Caramiñal, on estiuejava amb la família, al voltant de les 2.45. És aproximadament a les 4 del matí quan desapareix el senyal del mòbil, quan ja hauria passat més d'una hora des que la jove havia arribat a Taragoña, segons s'ha apuntat aquest matí a Espejo Público.

La recerca de pistes se centren en un radi d'acció d'uns 500 metres, sempre en la mateixa parròquia del municipi de Rianxo. L'absència de pistes fiables en les diferents batudes realitzades fa cobrar força la teoria que el que hagi pogut passar-li a la jove té l'origen en fets que van succeir en alguna de les cases existents en aquesta zona.