El presumpte assassí de família de Pioz és un nebot "violent i inestable"

Va deixar l'habitatge de la família pràcticament buida d'estris personals i neta, per simular una desaparició

04.10.2016 | 19:47
El presumpte assassí de família de Pioz és un nebot "violent i inestable"

La persona en recerca i captura pels assassinats del matrimoni brasiler i els seus dos fills a Pioz (Guadalajara) és un nebot de l'home, una persona "violenta" i "emocionalment inestable" que havia conviscut a Madrid amb la família, han informat a Efe fonts pròximes a la investigació.

    Els investigadors van posar des del primer moment el focus en aquest home i tres dies després de la troballa dels cadàvers el 18 de setembre ja va comunicar al titular del Jutjat d'Instrucció número 1 de Guadalajara que podria tractar-se de l'autor del quàdruple crim.

    El jutge va dictar el 22 de setembre acte de presó i una ordre de detenció europea i internacional contra el suposat autor, que va deixar l'habitatge de la família pràcticament buida d'estris personals i neta, previsiblement amb intenció de portar-se els cadàvers perquè semblés una desaparició, un pla que per algun motiu no va poder dur a terme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema