Un jutge ha deixat en llibertat al jove detingut a Madrid per entrar al pis d'un matrimoni, ficar-se al seu llit i tocar a la dona, encara que haurà de comparèixer dues vegades al mes davant el jutjat.

Segons ha informat a Efe el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) el Jutjat d'Instrucció 47 de Madrid va posar ahir en llibertat a Pedro Luis V.L. equatorià de 27 anys, encara que amb l'esmentada mesura cautelar.

Les primeres indagacions apunten que l'home estava en estat d'embriaguesa i es va colar en aquest pis pensant que era a casa, ja que viu al portal del costat, han precisat a Efe fonts de la investigació.

Els fets van passar dimecres passat en un baix de l'avinguda de Moratalaz a Madrid, quan el jove va decidir entrar a l'habitatge per la finestra i ficar-se al llit d'un matrimoni d'origen colombià de 40 i 59 anys.

La dona va notar que algú li feia tocaments i va creure que era el seu marit, fins que es va girar i va veure que es tractava d'un desconegut, pel que va començar a cridar.

A continuació el matrimoni va retenir el jove i va trucar a la policia, que en arribar al domicili van interrogar a tots els presents.

En el seu testimoni, el jove equatorià va afirmar que vivia en aquesta casa amb una parella i que tenia les claus però, al comprovar-ho la policia, es va demostrar que cap corresponia al pany de la porta, pel que va ser arrestat.