El passatge d'un avió que es disposava a enlairar-se el dissabte de l'aeroport d'Eivissa es va emportar un bon ensurt quan a un agent del Cos Nacional de Policia se li va escapar un tret quan estava lliurant la seva arma al comandant de l'aeronau, va explicar ahir el director insular de l'Administració de l'Estat a les Pitiüses, Roger Sales, que va treure importància a l'incident.

«No va passar res ressenyable, simplement que l'agent se li va disparar l'arma quan estava duent a terme el protocol [de lliurament de la seva pistola al comandant de l'avió]», va explicar Sales. Segons el que sembla, el projectil va impactar contra l'equipatge del propi agent i no va ocasionar ferits ni danys que posessin en perill la seguretat de l'aeronau.

Des de Aeroports Espanyols i navegació Aèria (AENA) han assenyalat que el succés es va produir dissabte al migdia a l'interior d'un avió de Vueling que en aquells moments es disposava a enlairar-se d'Eivissa rumb a Madrid. Vueling no va respondre a les trucades d'aquest diari.

Aena va confirmar que l'incident es va produir en un vol que es va enlairar a les 13.30 hores des de l'aeròdrom de es Codolar a Madrid-Barajas que va cobrir la ruta sense altres incidències.

El policia estava de servei, va apuntar el director insular, i viatjava amb diversos companys també pertanyents al Cos Nacional de Policia. Tots ells, tal com ordena el protocol, van lliurar les seves armes al comandant de l'aeronau, el que, segons sembla, van fer un cop dins de l'aeronau.