Qatar Airways i Vueling signen un nou acord de codi compartit

La nova associació permetrà fer connexions sense interrupció a través de les portes comunes

17.08.2016 | 19:04

Les aerolínies Qatar Airways i Vueling han signat un nou acord de codi compartit que busca millorar les connexions dels seus passatgers i que se suma a l'acord d'interlínia signat entre les dues companyies a l'octubre del 2014.

En un comunicat, Qatar Airways ha detallat que el nou acord té validesa immediata i que les reserves podran fer-se des de la mateixa companyia qatarià a partir d'avui.

Concretament, la nova associació permetrà fer connexions sense interrupció a través de les portes comunes de les aerolínies al Prat (Baix Llobregat) i Fiumicino (Roma), on Qatar Airways opera dos vols diaris entre aquestes dues ciutats i el seu 'hub', l'Aeroport Internacional de Hamad (Doha).

Així, l'acord permetrà vincular un total de 67 rutes europees de Vueling amb més de 150 destins en els quals aterra Qatar Airways.

A dia d'avui, Vueling viatja a 24 destinacions espanyols, 16 italians, 4 portuguesos i a d'altres a països com França, Croàcia, Alemanya, Malta, Holanda i la República Txeca.

El director executiu de Qatar Airways, Akbar Al Baker, ha apuntat que "el nou acord permetrà oferir una xarxa global millorada i sense rival i incrementarà la nostra oferta", i ha afegit que, a dia d'avui, les associacions de codi compartit i les aliances entre aerolínies continuen jugant un paper molt important per a l'aerolínia.

De la seva banda, el president i director executiu de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, ha celebrat que els llaços entre Qatar Airways i Vueling siguin cada vegada més pròxims, i ha assegurat que aquest acord permetrà als passatgers de les dues aerolínies beneficiar-se de la flexibilitat i la conveniència que ofereix el codi compartit en diferents rutes d'Europa i l'Orient Mitjà.

Amb 19 anys d'experiència, Qatar Airways és la tercera major aerolínia de càrrega del món, dóna servei a més de 150 destinacions i compta amb una flota de 190 avions.

Fundada el 2004, Vueling opera actualment 410 rutes a més de 160 ciutats a Europa, l'Orient Mitjà i Àfrica, i compta amb una flota de 107 avions i 23 bases operacionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema