Ràpid i net 'encierro' dels Victoriano en els Sanfermines

Fins al moment, quatre corredors han estat traslladats a centres hospitalaris per contusions

12.07.2016 | 08:47
Ràpid i net 'encierro' dels Victoriano en els Sanfermines

Els toros de la ramaderia madrilenya de Victoriano del Río han protagonitzat aquest matí un sisè 'encierro' dels Sanfermines ràpid i net, amb un noble comportament dels toros amb els mossos.

Els serveis sanitaris han informat que, fins al moment, han estat quatre els mossos traslladats a centres hospitalaris per contusions, el que convertiria al d'avui en el encierro més curt, de dos minuts i onze segons de durada, i amb menys ferits de les festes de 2016.

Els toros han corregut agermanats tota la carrera, marcada per una important baixada de temperatura i una menor afluència de corredors quan els sanfermines enfilen la recta final.

La manada ha abandonat a les vuit en punt els Corrals de Santo Domingo agrupada i encapçalada pels mansos encara que molt aviat, un bou negre burraco, de nom "Cantaor", ha passat al davant.

Aquests toros seran a la tarda bregats pels destres Juan José Padilla, Julián López "El Juli" i Alberto López Simón, que ahir va tallar una orella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema