Una nena de 9 anys de Madrid va gravar una conversa amb el seu pare per demostrar que abusava d'ella. La petita va amagar una gravadora en un mitjó després que un jutjat arxivés el cas perquè el perit no l'havia cregut, segons informa El País.

La nena va denunciar els abusos fa dos anys. Va explicar al perit que la va examinar que el seu pare li realitzava tocaments en les seves parts íntimes, però aquest expert no la va creure i el cas es va arxivar, ja que tampoc van apreciar proves físiques clares d'una agressió.

No obstant això, poc després la nena va anar al metge després d'estar 10 dies amb el seu pare -els seus progenitors estan separats- perquè sentia una coïssor al fer pipí "des que el pare em va clavar l'ungla". Les anàlisis van confirmar que patia una infecció vaginal i el metge va sospitar que podria tractar-se d'un cas d'abusos sexuals.

Dies més tard, després d'una acalorada discussió dels seus pares en què va haver d'intervenir la policia, l'home va dir: "Prefereixo veure-la morta a no veure-la perquè això és insuportable". Els agents van informar d'aquestes paraules al jutge que va donar per finalitzat a l'assumpte, que va assegurar que aquesta frase "no denota intenció de fer mal a la seva filla" i que probablement va dir això "per estar imputat en un delicte d'abús sexual".

Va ser llavors quan la petita va decidir gravar una conversa que va tenir amb els seus avis i el seu pare en la qual acusava aquest d'abusar d'ella. "Amor meu, això és per jugar", li diu. I la nena respon: "És que no has de fer-me això. El meu cos és meu".

L'avi intenta intervenir explicant-li a la nena que el que fa el seu pare és per rentar-la. "Això cal fer-ho molt bé i posar-hi pomada", li diu. "No, si ella no es refereix a això, si jo sé al que es refereix", apunta el pare. La nena li crida: "Bé, doncs ja està" al que el seu progenitor contesta: "Bé, doncs aguanta".

La conversa finalitza sis minuts després, quan els avis desvien l'atenció cap a les nines de la nena.