Una nena de 9 anys es troba ingressada a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga després d'haver caigut des del balcó d'una setena planta a la capital malaguenya, han informat a Efe fonts policials.

La menor, que presenta múltiples lesions i hematomes, es troba ingressada en el servei d'Urgències, pendent de proves diagnòstiques i evolució, encara que no es tem per la seva vida, han indicat fonts sanitàries.

La Policia Nacional investiga les circumstàncies en què es va produir el succés, sense que fins a la data s'hagin produït detencions.

Pel que sembla, la caiguda de la nena va ser esmorteïda per un o diversos tendals, segons fonts pròximes al cas.

El succés es va produir ahir a la tarda en un bloc d'habitatges situat al carrer Sant Millán, a la barriada de l'Ejido, lloc al que es van desplaçar agents de la Policia Local, Nacional i els serveis sanitaris.

El servei d'emergències 112 va rebre a les 20.42 hores una trucada que alertava que una nena s'havia precipitat des d'un balcó i va mobilitzar els efectius d'emergències.

Aquesta és la segona caiguda des del balcó d'un habitatge que es produeix en les últimes hores a la província de Màlaga, després de la mort ahir d'un jove de 20 anys com a conseqüència de les ferides sofertes després de precipitar-se des d'una segona planta d'un edifici en el Morche, nucli de població de Torrox (Màlaga).