La Policia Local de València va detenir ahir a una dona, mare de tres menors després de tancar-los i abandonar el domicili familiar durant un dia sencer.

Els fets van passar divendres al carrer Camí Montcada de la ciutat de València en un pis compartit per tres famílies. La mare de tres menors va posar un cadenat per fora de la porta a una de les seves dues habitacions deixant dins als seus fills i va abandonar el domicili fins ahir a la tarda.

A les 13.20 d'ahir, una de les persones que habiten en aquest habitatge va ser la que va alertar la Policia Local perquè en una de les habitacions hi havia els menors, de 4,7 i 9 anys, plorant i cridant.

La Policia va acudir ràpidament i va poder veure que a la porta de l'habitació hi havia un cadenat posat per fora per evitar que els menors sortissin. Els agents el van trencar i van treure als menors sense cap problema.

Els agents van intentar localitzar la mare sense cap èxit. Quan van poder contactar amb el pare dels menors, aquest es va presentar en dependències policials en estat d'embriaguesa. Els agents van descobrir que aquest home tenia una ordre d'allunyament de la seva dona que segueix encara vigent a més d'una altra ordre d'allunyament dels seus fills que havia finalitzat.

Donades les circumstàncies i l'estat en què es va presentar l'home, la Policia Local va decidir lliurar als menors a la fiscalia i aquests es troben al tancament d'aquesta edició al centre de menors de Palmeretes.

La dona va acudir ahir a les 19.00 hores a la comissaria de Policia per preguntar pel que havia passat amb els seus fills i va ser detinguda per un delicte d'abandonament.