Alliberades dues menors venudes per la seva família per 1.700 euros

Les noies van ser venudes des de Romania i les van portar a Sevilla, on van ser esclavitzades per un clan

16.05.2016 | 18:19

Dues noies menors, de 13 i 15 anys, han estat alliberades per la policia després de que havien estat venudes per la seva família a Romania a un clan de Sevilla al preu de 1.700 euros. Un cop a Espanya van ser obligades a treballar al camp o recollir ferralla, a més de patir maltractaments.

Les dues noies van ser obligades a casar-se i després traslladades a Espanya per ser controlades per un grup familiar que les va sotmetre a abusos.

Els membres del clan a Espanya, set en total, han estat detinguts i seran acusats dels delictes de tràfic d'éssers humans i maltractaments, mentre que les joves han quedat sota la custòdia del Servei de Protecció de Menors.

La col·laboració ciutadana va posar als agents a la pista d'una de les noies, la de 15 anys, que va denunciar que feia tres anys havia estat venuda al clan de Sevilla per la seva família i que havia patit maltractaments per part del jove de 18 anys amb el qual la van obligar a contraure matrimoni. A més, estava sent pressionada per quedar-se embarassada.

La jove va denunciar que el seu preu havia estat 650 euros i que la seva germana de 13 anys havia estat venuda per 1.100 euros. Els agents van localitzar la segona menor a la població de Camas (Sevilla).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema