Servei CatalÓ de TrÓnsit

Controls preventius per reduir la sinistralitat entre els motoristes

El SCT engega una campanya dedicada als conductors de motocicletes i ciclomotors, implicats en el 40% dels accidents amb morts i ferits greus

09.05.2016 | 11:36
A les zones urbanes s┤incidirÓ en l┤˙s del casc.
A les zones urbanes s┤incidirÓ en l┤˙s del casc.

Els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals, coordinats pel Servei CatalÓ de TrÓnsit (SCT), han posat en marxa aquest dilluns 9 de maig una campanya de controls preventius per reduir la sinistralitat entre els motoristes. L'operatiu, que s'allargarÓ fins diumenge, tÚ per objectiu detectar les infraccions mÚs habituals entre els conductors de motocicletes i ciclomotors, d'una banda, i tambÚ les de la resta de conductors quan posen en perill la seguretat dels motoristes.

A les zones urbanes la campanya incidirÓ especialment en l'˙s del casc i a la resta de vies es vigilaran conductes de risc com no mantenir la distÓncia de seguretat, circular pel voral o avanšar entre vehicles, entre d'altres. En un dels controls, el situat a l'A2 al seu pas per CornellÓ de Llobregat, el cap de l┤Órea Regional de TrÓnsit de Metropolitana Sud dels Mossos d┤Esquadra, Marc Patxot, ha recordat que en el que portem d'any set motoristes han perdut la vida a les carreteres catalanes i que en el 40% dels accidents amb vÝctimes mortals o ferits greus hi ha implicat un conductor de motocicleta o ciclomotor. A banda de sancionar els infractors, durant la campanya es donaran consells als motoristes per millorar la seva seguretat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema