Un home de 58 anys i la seva mare, d'uns 90, han estat trobats morts al seu domicili de Godella (Horta Nord) aquest matí. A l'espera dels resultats de les dues autòpsies tot apunta que tots dos van morir per causes naturals, el fill després de tenir un infart i la nonagenària dies després d'inanició, segons ha pogut saber Diari de Girona.

Pel que sembla, el primer a morir va ser el fill, qui vivia amb la seva mare al domicili, situat al carrer Manuel Tomás de la localitat. L'home cuidava a la seva progenitora des de feia temps, ja que aquesta es trobava impedida al llit, on va ser trobat el seu cadàver aquest matí.

Un veí ha estat qui ha alertat a la Policia aquest migdia ja que feia temps que no veia a aquestes persones i que de l'interior de l'habitatge es desprenia una forta olor, han informat fonts policials.

Al lloc dels fets s'han desplaçat diversos agents de la Policia, que en accedir a l'habitatge han trobat els cossos sense vida de dues persones, en avançat estat de descomposició.