Tres ferits per banya de toro en el primer "encierro" dels Sanfermines

Dos estatunidencs i un britànic han resultat ferits

07.07.2015 | 13:09

Tres corredors, dos dels Estats Units i un del Regne Unit, han resultat ferits per banya de toro al primer "encierro" dels Sanfermines, en què un total d'onze persones han estat traslladades al Complex Hospitalari de Navarra, dues d'elles amb pronòstic reservat.
A la Cuesta de Santo Domingo, MWO, dels Estats Units, de 38 anys, ha resultat ferit a l'aixella dreta, segons l'informe mèdic facilitat pel cap del servei d'Urgències del Complex Hospitalari, Javier Sesma, que ha precisat que es troba a quiròfan i el seu pronòstic és menys greu perquè no s'ha vist afectada la cavitat toràcica.

DMO, de Califòrnia (Estats Units), de 27 anys, ha estat traslladat des del tram de Mercaderes amb una ferida superficial per banya a la regió lumbar, de caràcter lleu.

També ha estat atès per una lesió per banya de toro ABO, del Regne Unit, 30 anys, que ha estat traslladat des del tram de Telefónica amb una ferida per banya al perineu de pronòstic menys greu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema