La rebaixa de l'IRPF suposarÓ als aut˛noms un estalvi de 700 euros a l'any

El president de la Federaciˇ que els representa valora positivament la mesura del govern del PP

02.07.2015 | 17:10

El president de la Federació d'Autònoms ATA, Lorenzo Amor, ha dit avui que la segona part de la rebaixa de l'IRPF, que s'avança a l'1 de juliol amb efectes retroactius, suposarà per al col·lectiu de autònoms un estalvi d'uns 700 euros a l'any.

En nota de premsa, Amor s'ha referit així a l'anunci fet pel president del Govern, Mariano Rajoy, d'avançar sis mesos una rebaixa prevista per l'1 de gener del 2016.

Segons el responsable d'ATA, aquesta mesura, que ha estat molt demandada pels autònoms, suposarà un estalvi mitjà de 60 euros al mes per cada treballador per compte propi.

Segons el parer d'Amor, aquesta iniciativa "facilitarà" la vida als autònoms i suposarà una "injecció de confiança" en un moment d'incertesa, el que es traduirà en més poder adquisitiu per a les famílies dels autònoms.

"Havíem demanat al Govern que es rebaixés l'IRPF al 15% que era el que hi havia quan van arribar al poder, perquè hi havia marge per fer-ho, i sabíem que es podia", ha dit el president d'ATA.

Amor ha reconegut que s'han fet "grans esforços", de manera que "és hora de remuntar i enfortir la recuperació i l'economia espanyola".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllašos recomanats: Premis cinema