Protecció policial

Ada Colau critica que el govern espanyol no doni a tothom el mateix tracte

La portaveu de la PAH manté que seguiran amb els assetjaments als diputats per lluitar contra els desnonaments

30.03.2013 | 21:21

La portaveu de la PAH, Ada Colau, ha criticat aquest divendres que el govern espanyol no doni a tothom el mateix tracte, després de conèixer que ha donat l'ordre de posar vigilància als polítics que pateixin escarni i que els que es que participin en una acció d'aquestes característiques seran identificats. En una entrevista a RNE, la portaveu dels desnonats ha lamentat que només recaiguin "les forces de l'ordre i el pes de la llei contra "els ciutadans honrats que no poden pagar la hipoteca perquè han perdut la feina", i en canvi, no s'actuï contra la corrupció i l'"assetjament" que han fet els bancs.

"Hi ha casos de corrupció gravíssims i d'assetjament de bancs contra les persones més vulnerables i en cap cas s'ha fet res", ha lamentat Colau, que no entén aquesta fixació d'identificar les persones que participen en escarni, perquè, al seu parer, és una forma pacífica de traslladar el greu problema social de perdre la casa als diputats que poden legislar sobre la Llei hipotecària.

"Això és una vergonya, però la gent no ho acceptarà perquè no és ximple i no caurà en la trampa de la por", ha afirmat Colau, que manté que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) continuarà fent escarni o assetjament públic als polítics, com ja han fet en vàries ocasions.

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema