El Tribunal Suprem estudiarà el 9 d'abril el recurs interposat pel PSPV-PSOE, acusació particular en el 'cas dels vestits', en contra de l'absolució per part d'un jurat popular de l'expresident valencià Francisco Camps i l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa. Cinc magistrats de la sala segona del Suprem estudiaran a porta tancada aquest recurs, que es basa entre altres qüestions en una presumpta contradicció entre els fets provats i la sentència. El jurat popular va considerar el passat gener de 2012 Camps i Costa 'no culpables' d'un delicte de suborn passiu impropi en les acusacions d'haver acceptat regals de la trama 'Gürtel'. El veredicte va comptar amb 5 vots a favor i 4 en contra.

La Fiscalia Anticorrupció va demanar una multa de 33.000 euros per a l'expresident valencià així com per a Ricardo Costa. L'acusació particular va demanar fins a tres anys de presó, vuit anys d'inhabilitació de càrrec públic i 46.000 euros de multa per a Francisco Camps.

El PSPV-PSOE ha estat l'únic que ha presentat recurs fonamentant-se en un defecte de forma en existir contradicció entre la decisió del jurat i els fets provats. Els socialistes consideren que el jurat no ha motivat de manera suficient la seva decisió.

Altres motius fonamentats en el recurs són una presumpta infracció del precepte constitucional per vulneració de la tutela judicial efectiva, el dret d'interdicció de l'arbitrarietat dels poders públics i el dret a un procediment amb totes les garanties. Els socialistes es basen en els nombrosos documents de comandes de vestits a noms de Costa i Camps en les botigues on compraven les empreses de la trama Gürtel.