Segons la declaració d'Urdangarin

La infanta Cristina estava a Nóos per ´transparència i formalisme´

El duc de Palma va intentar exculpar la seva esposa i el secretari Carlos García Revenga

04.03.2013 | 21:33

El duc de Palma, Iñaki Urdangarin, va dir al jutge José Castro de Palma, que investiga el cas Nóos, que la seva esposa, la infanta Cristina, estava a la direcció de l'Institut Nóos per "transparència, comoditat i formalisme". Segons Urdangarin, la junta directiva de l'entitat era "un òrgan de confiança" i volien omplir-lo per complir els estatuts amb persones del seu entorn més proper, com Cristina de Borbó o Carlos García Revenga, secretari personal de les infantes. En tot cas, els va voler exculpar a tots dos, assegurant que no exercien cap potestat ni tenien capacitat de decisió.

La declaració, que s'ha fet pública, va durar unes quatre hores i ocupa més de 80 pàgines de transcripció.

En altres preguntes del magistrat, Urdangarin explica que quan treballava per Telefónica a Washington no cobrava un milió d'euros, com s'havia dit, sinó uns 350.000 euros, i que actualment els seus comptes sumen un total de 80.000 euros. A més, va admetre que fa dos trimestres que no paga el crèdit hipotecari de la seva residència a Pedralbes.

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema