L'extresorer del PP Luis Bárcenas ha presentat aquest divendres una denúncia davant la Policia pel suposat robatori de dos ordinadors portàtils que tenia al despatx que ocupava a la seu del PP, segons han confirmat fonts policials. Bárcenas adreça la denúncia contra el PP i contra l'advocat del partit, Alberto Durán, mà dreta de Maria Dolores de Cospedal. L'extresorer afirma, a més, que personal a les ordres de l'advocat del PP va forçar la porta del despatx i va examinar la documentació que hi havia. Agents del mateix cos policial s'han desplaçat durant la tarda a la seu dels populars del carrer Génova de Madrid per lliurar a Durán la documentació de la denúncia i una citació judicial.

Bárcenas ha interposat la denúncia després que La Gaceta publiqués aquest divendres que els populars van escorcollar la sala Andalusia, que era la que utilitzava a la seu del PP fins i tot després del seu suposat acomiadament al 2009. L'extresorer del PP ha acudit a una comissaria de la Policia al barri de Salamanca de Madrid per denunciar el suposat robatori dels dos ordinadors portàtils que tenia a la sala, que hauria tingut lloc el 18 de febrer.

A la denúncia, Bárcenas afirma que Durán va forçar el pany i va escorcollar els seus documents "sense el seu consentiment". A més, segons diu, es va apropiar d'efectes personals que Durán i el seu equip està "revisant de manera exhaustiva".

Malgrat que les primeres informacions han apuntat que la policia ha entrat a la seu del PP a inspeccionar si, efectivament, la sala havia estat forçada, els portaveus del PP i del Ministeri de l'Interior han negat aquest extrem i han assegurat que la policia només ha anat a la seu del PP a lliurar la denúncia i una citació judicial a Durán.