Suposat robatori de dos ordinadors

Bárcenas denuncia el PP pel registre del seu despatx

Agents de la Policia espanyola acudeixen a la seu dels populars per lliurar una citació a l'advocat del PP

01.03.2013 | 19:49

L'extresorer del PP Luis Bárcenas ha presentat aquest divendres una denúncia davant la Policia pel suposat robatori de dos ordinadors portàtils que tenia al despatx que ocupava a la seu del PP, segons han confirmat fonts policials. Bárcenas adreça la denúncia contra el PP i contra l'advocat del partit, Alberto Durán, mà dreta de Maria Dolores de Cospedal. L'extresorer afirma, a més, que personal a les ordres de l'advocat del PP va forçar la porta del despatx i va examinar la documentació que hi havia. Agents del mateix cos policial s'han desplaçat durant la tarda a la seu dels populars del carrer Génova de Madrid per lliurar a Durán la documentació de la denúncia i una citació judicial.

Bárcenas ha interposat la denúncia després que La Gaceta publiqués aquest divendres que els populars van escorcollar la sala Andalusia, que era la que utilitzava a la seu del PP fins i tot després del seu suposat acomiadament al 2009. L'extresorer del PP ha acudit a una comissaria de la Policia al barri de Salamanca de Madrid per denunciar el suposat robatori dels dos ordinadors portàtils que tenia a la sala, que hauria tingut lloc el 18 de febrer.

A la denúncia, Bárcenas afirma que Durán va forçar el pany i va escorcollar els seus documents "sense el seu consentiment". A més, segons diu, es va apropiar d'efectes personals que Durán i el seu equip està "revisant de manera exhaustiva".

Malgrat que les primeres informacions han apuntat que la policia ha entrat a la seu del PP a inspeccionar si, efectivament, la sala havia estat forçada, els portaveus del PP i del Ministeri de l'Interior han negat aquest extrem i han assegurat que la policia només ha anat a la seu del PP a lliurar la denúncia i una citació judicial a Durán.

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema