El president del Govern, Mariano Rajoy, no es pot queixar de l'oferta culinària en els seus vols oficials. Segons relata la revista Interviú, el càtering dels avions que transporten el cap de l'Executiu, Falcon o Airbus, inclou, a més de viandes com pernil ibèric de gla a 190 euros el quilo, "extra de whisky i vi".

El Ministeri de Defensa paga aquestes factures. En el cas del polèmic viatge del president a Polònia, el passat mes de juny, per presenciar el debut de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa, ascendeixen fins a 1.000 euros. Cinc col · laboradors acompanyaven llavors Rajoy i es va servir per sopar filet, turbot, set ampolles de vi i deu cerveses, segons Interviú.

En el vol anterior a Los Cabos (Mèxic) per assistir a la cimera del G-20 es van facturar 900 euros. Viatjaven uns 30 membres o col · laboradors del Govern amb el president i la seva dona, Elvira Fernández. Llavors es van consumir dues ampolles de Cardhu, dues de Johny Walker, una de vodka, tres de rom Brugal i dos de ginebra Beefeater, segons aquesta informació.

Segons les fonts a les quals ha tingut accés Interviú, a Rajoy "el relaxa prendre un whisky" perquè no li agrada molt anar amb avió ".