El president d'honor del Partit Popular i president de FAES, José María Aznar, ha suspès la visita que tenia previst fer a la Regió de Múrcia aquest dimecres, 9 de novembre, per la mort del pare de la seva dona, Ana Botella, segons han confirmat fonts del PP a Europa Press.

Aznar tenia previst participar aquest dimecres en un dinar amb afiliats i simpatitzants del PP de la Regió de Múrcia al qual també assistien, entre d'altres, el secretari general del PP de la Regió de Múrcia, Miguel Ángel Cámara; la cap de llista del PP per Múrcia al Congrés dels Diputats, Pilar Barreiro; i l'alcalde de Los Alcázares, Anastasio Bastida.

L'última vegada que Aznar va visitar la regió de Múrcia va ser fa un any, per aquestes mateixes dates, quan va participar, junt amb el president Ramón Luis Valcárcel, en un sopar amb afiliats i simpatitzants del PP d'Archena.

Igualment, l'endemà va ser investit doctor 'honoris causa' per la UCAM amb motiu de l'Acte d'Obertura del Curs Acadèmic d'aquesta institució, on va dictar la Lliçó Inaugural del curs, titulada un 'Discurs sobre la Nació Espanyola'.