Dues persones que anaven en una moto han llançat aquesta matinada una bengala encesa sobre les tendes de campanya de la Plaça Espanya de Palma, on dormen els 'indignats', si bé la ràpida actuació d'un jove ha aconseguit apagar-la, de manera que no hi ha hagut ferits.

Així ho ha informat a Europa Press un dels 'indignats', que ha detallat que el succés ha tingut lloc a les 04.45 hores, quan una moto ocupada per dues persones a qui no han pogut veure la cara, perquè portaven casc, han llançat una bengala encesa, concretament, sobre una botiga on dormia una dona amb la seva filla petita.

Es dóna la circumstància que la moto no portava matrícula, de manera que, tot i que ha passat per mitjà de la rebatejada com Plaça Islàndia, els 'indignats' no han pogut identificar el vehicle ni als ocupants d'aquest que s'han anat veloçment després de llançar la bengala.

Els 'indignats' ja han anunciat que denunciaran aquests fets davant la Policia, a la qual també informaran que durant aquesta matinada, també ha passat per la Plaça Espanya una furgoneta amb diversos joves dins que han proferit als 'indignats 'amenaces de mort, alhora que els apuntaven amb una pistola de llençar bengales. "Us matarem!", han amenaçat.