El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat que el creixement econòmic i la creació d'ocupació "no seran possibles" a l'Estat espanyol mentre el PSOE estigui al capdavant del govern central. "Així estan les coses", ha assegurat el líder popular durant una trobada amb militants a Lleó.

Per contra, Rajoy ha recordat que el PP sí que "té l'objectiu" d'aconseguir la recuperació econòmica del país, cosa que ja va aconseguir fa quinze anys quan va accedir al poder. "Llavors ho vam aconseguir, es van crear quatre milions de llocs de treball i estem disposats a fer-ho en el futur", ha assenyalat.

Així mateix, Rajoy ha expressat el seu suport als emprenedors com a garants de la generació d'ocupació i ha manifestat que l'Estat necessita un milió de petits empresaris i autònoms, de manera que aquesta línia de treball serà un "eix important" en les seves propostes de cara al futur.

A més, ha recordat el recent anunci del PP d'una proposició de llei d'emprenedors per "resoldre" els problemes d'aquest col·lectiu en què es pretenen incloure aspectes relatius a la fiscalitat, els requisits i tràmits per crear empreses o la unitat de mercat.

"El mitjà perquè hi hagi ocupació és que hi hagi gent que emprengui", ha recalcat, alhora que ha expressat la necessitat que els ajuntaments, les comunitats autònomes i l'executiu central incentivin als petits empresaris i autònoms.