Residencial Erato és un nou concepte d'habitatge, des de 40 metres quadrats útils, pensat per a dues persones a partir de mitjana edat, que desitgin un espai que els faci la vida més fàcil. Pràctics, cèntrics i amb acabats de qualitat, els habitatges resulten ideals per a gaudir d'un bon nivell de benestar, seguretat i independència.

Format per 28 apartaments d'entre 40 i 57 metres quadrats, amb 24 places de pàrquing i acabats de primera qualitat, Residencial Erato està ubicat al carrer de les Escoles, a tocar la cèntrica plaça Triangular, amb l'entrada principal des del carrer Sant Llàtzer.

Equipats fins al darrer detall

Tots els apartaments tenen parquet laminat d'alta qualitat, resistent als cops i al desgast, amb poc manteniment. Les finestres ofereixen un perfecte aïllament amb doble vidre amb cambra d'aire. Compten amb un sistema de calefacció i aire condicionat, per mantenir una temperatura agradable durant tot l'any.

Els mobles de cuina estan fets amb fusta d'DM lacades. L'equipament inclou vitroceràmica, campana, forn, nevera combi, rentaplats, rentadora i assecadora. Cada habitatge gaudeix d'entrades de telefonia, televisió i ràdio.

Existeix una variada oferta de serveis externs molt útils, com són la bugaderia, la neteja o el càtering per als àpats diaris o per a dies especials. Aquests serveis tenen una relació ­con­trac­tual directa amb l'empresa prestadora.

Eficiència energètica

Els apartaments s'han equipat a partir dels criteris d'eficiència ­energètica, per reduir el consum d'energia, amb sistema LED i amb un eficaç condicionament ambiental tèrmic. La presència d'energies renovables per a la vida quotidiana hi són ben presents. Visiteu el pis de mostra, sense compromís, i ho podreu comprovar. Podeu concertar la vostra visita a través de l'empresa promotora Nova Cadeisa, telefonant al 972 675 432 o a les seves oficines de la plaça de la Palmera, 9, de Figueres. També us informaran a les immobiliàries Finques Baraut i Finques Cairó, també de la capital altempordanesa.

Qualitat de vida

Residencial Erato neix per facilitar la vida quotidiana de tota aquella gent que vulgui tenir qualitat de vida a partir de la mitjana edat, a les portes de la jubilació o ja en ella, amb seguretat i independència, però en un entorn agradable.