L’Hotel Rural Mas Vivent de Vilamaniscle ha esta l'escenari d'una festa molt especial organitzada conjuntament per Splash Creativitat i Comunicació i el mateix establiment. Més d’un centenar de clients, proveïdors i amics de les dues empreses van celebrar el premi Anuaria d’Or al millor packaging del 2016, un guardó d’àmbit estatal que Splash ha rebut pel seu treball dedicat a la cervesa Esventada, produïda pel mateix Hotel Rural Mas Vivent.

El premi és un reconeixement molt prestigiós en l’àmbit del disseny i la comunicació corporativa. El jurat va valorar la manera enginyosa amb la qual Splash ha presentat l’etiquetatge de les ampolles de l’Esventada. Els premis es van lliurar el 21 de març en una cerimònia que va tenir lloc al Recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona, en el marc del Fòrum Anuaria. Aquests premis es convoquen des de 1994 i tenen un jurat format exclusivament per representants de les associacions professionals vinculades al ­dis­seny gràfic.

L’equip de Splash i el de Mas Vivent van brindar amb cervesa amb tots els convidats. Mon Bonaterra i Xavier Llombart, en nom de les dues empreses, van agrair la presència dels assistents. “Estem molt contents pel premi i pel fet que hagi estat vinculat a un producte de casa, fet de manera artesanal i amb molt de futur com és la cervesa Esventada”.

Aquesta beguda està feta de blat, amb un procés d’alta fermentació, lliure d’additius i sense filtrar. “L’Esventada és tramuntana feta cervesa”, diu l’etiqueta de la marca.