Casar-se és un esdeveniment molt especial. La Llar del Nadó de Figueres és el gran especialista a les comarques gironines en vestir els nens i les nenes per a aquestes ocasions, així com per a batejos, comunions o altres cerimònies festives. A La Llar del Nadó, disposen d’un ampli assortiment de marques molt reconegudes amb talles fins a la 18, que inclouen tots els estils, des el més informal al més clàssic. D’aquesta manera es permet adaptar el vestuari a l’entorn on es du a terme l’esdeveniment festiu. A més a més, també La Llar del Nadó ofereix una secció outlet molt variada, on es poden trobar vestits de qualitat a partir de 30 euros.

Que La Llar del Nadó s’hagi convertit en referència -rep clients d’arreu de les comarques gironines- no és estrany. De fet, dediquen tota la planta baixa a les cerimònies. Amb l’assessorament professional del seu personal, els nens i les nenes poden sortir de l’establiment vestits de dalt a baix, ja que la botiga ofereix també una gran diversitat de complements: des de sabates, diademes, guants, mitges o jaquetes. A més, també tenen en compte com van vestits els nuvis, perquè els nens vagin combinats amb ells ja sigui amb l’estil o el color. Com expliquen des de La Llar del Nadó, ara és un bon moment per visitar l’establiment, ja que aquest disposa de totes les talles de tots els models. De fet, si el client ho desitja, també pot reservar ara el vestit que triï i endur-se’l quan el necessiti.

Quelcom que tenen molt present a la Llar del Nadó és que, en el cas de les comunions, cap nen o nena porti el mateix vestit, és a dir, que aporten aquest component d’exclusivitat, fent que aquella peça de vestir esdevingui única. Això fa que l’infant visqui un moment inoblidable.

La Llar del Nadó està situada al carrer Nou número 5 de Figueres, a tocar la Rambla.