Figueres

La Llar del Nadó de Figueres vesteix de festa els infants

L´establiment disposa de gran varietat de marques i d´estils molt diversos fins A la talla 18 i una secció «outlet» amb vestits de de 30 euros

13.03.2017 | 18:13
L´establimen figuerenc té un assortit molt ampli.

Casar-se és un esdeveniment molt especial. La Llar del Nadó de Figueres és el gran especialista a les comarques gironines en vestir els nens i les nenes per a aquestes ocasions, així com per a batejos, comunions o altres cerimònies festives. A La Llar del Nadó, disposen d´un ampli assortiment de marques molt reconegudes amb talles fins a la 18, que inclouen tots els estils, des el més informal al més clàssic. D´aquesta manera es permet adaptar el vestuari a l´entorn on es du a terme l´esdeveniment festiu. A més a més, també La Llar del Nadó ofereix una secció outlet molt variada, on es poden trobar vestits de qualitat a partir de 30 euros.

Que La Llar del Nadó s´hagi convertit en referència –rep clients d´arreu de les comarques gironines– no és estrany. De fet, dediquen tota la planta baixa a les cerimònies. Amb l´assessorament professional del seu personal, els nens i les nenes poden sortir de l´establiment vestits de dalt a baix, ja que la botiga ofereix també una gran diversitat de complements: des de sabates, diademes, guants, mitges o jaquetes. A més, també tenen en compte com van vestits els nuvis, perquè els nens vagin combinats amb ells ja sigui amb l´estil o el color. Com expliquen des de La Llar del Nadó, ara és un bon moment per visitar l´establiment, ja que aquest disposa de totes les talles de tots els models. De fet, si el client ho desitja, també pot reservar ara el vestit que triï i endur-se´l quan el necessiti.

Quelcom que tenen molt present a la Llar del Nadó és que, en el cas de les comunions, cap nen o nena porti el mateix vestit, és a dir, que aporten aquest component d´exclusivitat, fent que aquella peça de vestir esdevingui única. Això fa que l´infant visqui un moment inoblidable.

La Llar del Nadó està situada al carrer Nou número 5 de Figueres, a tocar la Rambla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema