El 15 de febrer passat va ser un dia molt especial per a la família Zaben i per a tot l’equip professional d’Optipunt, ja que el centre de la visió de Figueres arribava als vint anys d’existència. Per tal de commemorar-ho com correspon, aquest divendres passat va tenir lloc un acte de celebració a l’establiment del carrer Concepció, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Marta Felip, el regidor Quim Felip i el Dr. Ahmad Zaben, fundador i director de l’empresa, juntament amb tot el personal d’aquesta. També hi van assistir clients i proveïdors que han fet possible la consolidació d’un projecte iniciat el 1997. Durant l’acte, es van lliurar diverses plaques de reconeixement, entre elles una al Setmanari de l’Alt EMPORDÀ.

El doctor Zaben va obrir el centre amb una visió clara de futur, ja que des dels seus inicis es va encarregar d’oferir les últimes tecnologies de la indústria de la salut visual, amb nous i variats serveis en el camp de l’òptica i l’optometria, tot avançant-se a les altres empreses en el seu sector, actualitzant i renovant els seus equips i aparells de gabinet, així com els seus sistemes de gestió interna i tractament de dades.

Optipunt té com a filosofia de gestió la comunicació permanent amb els seus clients, l’excel·lència en el servei i el procés de millora constant. Optipunt Zaben ha col·laborat en diversos projectes d’investigació i ponències per a la divulgació de treballs, com en el cas de la Universitat de Valladolid i l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Un centre pioner

Segons recordava, recentment, el doctor Ahmad Zaben, “aquest centre té l’honor d’haver estat el primer a tota la província de Girona en realitzar la campimetria, la topografia corneal i la tomografia de coherència òptica, sent els únics a fer l’examen de microperimetria”. Optipunt Zaben també és pioner en oferir serveis de telemedicina oftalmològica, afavorint el diagnòstic precoç d’afeccions visuals en molts dels seus pacients.

Una fita que avala la seva expansió va ser l’obertura progressiva de quatre centres repartits entre Figueres, Roses i Olot, administrats per Optipunt.

L’equip de professionals que conforma Optipunt està en constant formació, els experts assisteixen a cursos i congressos d’optometria i oftalmologia de forma periòdica, la qual cosa garanteix que estiguin a l’avantguarda en la cura de la visió. Actualment, el grup està conformat per sis optometristes i dotze auxiliars tècnics en òptica. Els serveis que ofereix aquest centre de salut visual van des de baixa visió, laboratori-taller òptic, optometria, optometria clínica i infantil, telemedicina fins a teràpia visual.en realitzar la campimetria, la topografia corneal i la tomografia de coherència òptica