Residencial Erato ja és una realitat. Format per 28 apartaments d´entre 40 i 57 metres quadrats, amb 24 places de pàrquing i acabats de primera qualitat, es tracta d´un conjunt residencial pensat per a persones o parelles que hagin entrat a la mitjana edat i que busquin un espai acollidor per viure, de propietat o de lloguer, totalment equipat i al cor del centre urbà de Figueres.

Residencial Erato està ubicat al carrer de les Escoles, a tocar la cèntrica plaça Triangular, amb l´entrada principal des del carrer Sant Llàtzer. Tots els apartaments tenen parquet laminat d´alta qualitat, resistent als cops i al desgast, amb poc manteniment. Les finestres ofereixen un perfecte aïllament amb doble vidre amb cambra d´aire. Els mobles de cuina estan fets amb fusta de DM lacades. L´equipament inclou vitroceràmica, campana, forn, nevera combi, rentaplats, rentadora i assecadora. Cada habitatge gaudeix d´entrades de telefonia, TV i Ràdio.

Els apartaments s´han equipat a partir dels criteris d´eficiència energètica, per reduir el consum d´energia, amb sistema LED i amb un eficaç condicionament ambiental tèrmic. La presència d´energies renovables per a la vida quotidiana hi són ben presents. Visiteu el pis de mostra, sense compromís, i ho podreu comprovar.

El centre de la ciutat a l´abast de la mà

Per la seva cèntrica ubicació, Residencial Erato és un espai perfecte per a totes aquelles persones que vulguin gaudir de la vida amb totes les necessitats a l´abast de la mà. Al voltant de l´edifici, els nous veïns hi trobaran un ampli assortit de comerços, equipaments lúdics i, molt especialment, de salut. Residencial Erato està ubicat just al costat de la Clínica Bofill, per la qual cosa pot oferir la concertació de serveis i avantatges exclusius amb aquest modern centre sanitari, com ara visites domiciliàries per malaltia o incident puntual, serveis especials en atenció bàsica primària i en proves diagnòstiques o l´atenció immediata en cas d´emergència.

Tanmateix, existeix una variada oferta de serveis externs molt útils, com són la bugaderia, la neteja o el càtering per als àpats diaris o per a dies especials. Aquests serveis tenen una relació ­con­trac­tual directa amb l´empresa prestadora.

Residencial Erato neix per a facilitar la vida quotidiana de tota aquella gent que vulgui tenir qualitat de vida a partir de la mitjana edat, a les portes de la jubilació o ja en ella, amb seguretat i independència, però en un entorn agradable i amb tota una ciutat a l´abast de la mà.

Cliqueu aquí per veure més imatges dels apartaments.