El passat dissabte, 3 de desembre, es va dur a terme la segona demostració de 'showcooking by Rocook' a Decor Mobel de Payrà a Vila-sacra, en el seu nou espai de cuines Veneta Cucine inaugurat el passat mes de juny.

L’acte, de caràcter privat, va consistir en una demostració en directe de com cuinar amb el nou aparell Rocook. Els participants van poder degustar una desena de plats, entre ells: ous a 65 graus amb verdures i salsa de carn, salmó amb cítrics, filet a baixa temperatura, melós de vedella, un cremós de xocolata i molts altres plats que van fer les delícies dels assistents.

El Rocook és un projecte d’El Celler de Can Roca perquè puguis gaudir a casa dels avantatges de la cuina a baixa temperatura. És una placa d’inducció complementada amb diferents sensors que permeten cuinar elements optimitzant el seu punt de cocció, conservant així totes les propietats nutritives de cada aliment.

A part de ser una novetat tecnològica que facilita i optimitza l’elaboració dels aliments, esdevé una eina indispensable per aconseguir uns resultats excel·lents, gràcies al control del temps i la temperatura de cocció dels aliments amb molta precisió. El Rocook, fabricat per Cata, es comercialitza de forma conjunta amb els elements complementaris de Lékué, que permet la seva completa i òptima utilització.

Així doncs, trobem tres kits diferents a partir de 459 euros. I tots ells es poden trobar a Decor Mobel de Payrà, així com tots els elements i accessoris que el complementen.

Aquest acte va ser un dels molts que es duran a terme a la botiga Decor Mobel de Vila-Sacra en el seu espai de cuines, on pròximament s’organitzaran nous showcookings oberts al públic.